Hypnosynnytys

Toivotko lempeää ja turvallista synnytystä? Jännittääkö ajatus lähestyvästä h-hetkestä? Tai haluaisitko välttää voimakasta lääkitystä synnytyksen aikana?

Nyt myös Riihimäellä on mahdollista osallistua alkuperäiseen HypnoBirthing® The Mongan Methodiin perustuviin kursseihin. Kurssilla tapaamme viisi kertaa ja kurssi on suunnattu pääasiassa synnyttävälle äidille ja hänen puolisolleen/tukihenkilölleen.

Opetus tapahtuu pienryhmässä, jossa on hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen ohjaukseen. Kurssi on todella kattava ja ohjaajanasi tulen tekemään kaikkeni, jotta odottaisit sen jälkeen lähestyvää h-hetkeä luottavaisena, rauhallisena ja malttamattomanakin! HypnoSynnytys soveltuu kaikille odottajille, eikä haave lääkkeettömästä luonnollisesta synnytyksestä ole välttämätön edellytys osallistumiselle – vaikka se monesti onkin kurssin lopputulos.

Jokainen synnytys on omanlaisensa – oma tarinansa, jonka juoneen voimme kuitenkin vaikuttaa yllättävän paljon. Sisältääkö se uskoa itseen, onnistumisia, lämpöä, luottamusta, rentoutta ja hyvää oloa? Miten saada hyvä ja positiivinen synnytyskokemus?

 

HypnoSynnytys-kurssilla opit:

•  Kaiken sen mitä tarvitset, jotta synnytyksesi olisi helpompi, turvallisempi ja lempeämpi.

•  Kumoamaan täysin sen myytin, että synnyttämisen on oltava todella kivuliasta.

•  Mikä tavallisesti tekee synnyttämisestä niin vaikeaa.

•  Syvärentoutustekniikoita, joiden avulla estää kokonaan pelko-jännitys-kipu –ketjun syntyminen.

•  Kuinka kehosi on luotu kantamaan lasta ja synnyttämään.

•  Tukemaan ainoiden täysin turvallisten aineiden – kehosi omien rentouttavien hormonien tuotantoa.

•  Luonnollisia keinoja saada synnytys alkamaan ja näin välttämään käynnistystä.

•  Miten luotte yhdessä synnytyskumppanisi kanssa ilmapiirin joka on rento, tyyni ja hyväntuulinen.

•  Lempeitä tekniikoita, joiden avulla lapsesi saa syntyä ilman voimakasta uuvuttavaa ponnistamista tai muita kovakouraisia keinoja.

•  Käyttämään luontaista kykyäsi synnyttää tavalla, joka parhaiten kuvastaa sitä, mitä luonto alun perin tarkoitti.

 

Mitä on HypnoSynnytys?

HypnoSynnytys on paitsi tekniikka, myös filosofia ja ajattelutapa. Se on rento ja maanläheinen synnytysmetodi, jonka ydinajatuksena on auttaa äitiä ja synnytyskumppania löytämään se ilo ja rauha, joka kätkeytyy hyvään synnytyskokemukseen.

Kurssilla opit, kuinka työskennellä yhteistyössä kehon kanssa ja vähennät näin tarvetta lääkitykselle synnytyksen aikana – usein sitä ei tarvita ollenkaan. Synnytys on pohjimmiltaan kaunis ja rauhallinen tapahtuma, jossa kehon omat mielihyvän hormonit toimivat erinomaisesti kun äiti on valmistautunut hyvin ja luottaa itseensä ja kehoonsa.

Juuri näiden voimakkaiden mielihyvää tuottavien hormonien ansiosta synnytys itse asiassa usein on aivan ihana kokemus, kunhan valmistautuminen ja ilmapiiri synnytyksen aikana luovat tälle riittävän vankan perustan. Näet kurssilla videoita näistä kiehtovista synnytyksistä ja kasvatat samalla uskoa siihen, että turva ja rauha voivat olla pääosassa sinunkin synnytyksessäsi.

HypnoSynnytys auttaa sinua oivaltamaan miten välttyä monilta sudenkuopilta, jotka tekevät synnyttämisestä vaikeaa ja estävät kehoa toimimasta niin kuin sille on luontaista. Valmistautumisesi ansiosta olet synnytyksen aikana täysin tietoinen ja läsnä, mutta samalla perinpohjaisesti rentoutunut.

ota yhteyttä!

Emmi Sköld

puh. 050 538 5703

emmi@hyvinvointityyni.fi